Цифрова комунікація – унікальний напрямок

Напрямок навчання ЦИФРОВА КОМУНІКАЦІЯ в Ряшівському Університеті WSIiZ поєднує практичні знання в галузі комунікації, управління та сучасних технологій. Метою досліджень є надання студентам компетенцій, пов'язаних із комунікацією, із використанням сучасних каналів (включаючи соціальні медіа) у різних типах організацій, наприклад, ЗМІ, підприємства, органи місцевого самоврядування чи неурядові організації.

Яка робота чекає на випускників цифрових комунікацій?
Дослідження підготують студентів до самостійності в отриманні та оцінці інформації, встановленні ділових контактів, викладанні та аргументування своїх аргументів та проведенні переговорів. Крім того, курс відповідає сучасним викликам, пов’язаним з необхідністю використання опосередкованого спілкування в середовищі віддаленої роботи, домашнього офісу чи роботи в міжнародних корпораціях (цілодобова реалізація проектів у різних часових поясах).

"Випускники цифрових комунікацій будуть готові виконувати професійну роботу, яка вимагає передових спеціалістичних навичок, у тому числі у сферах засобів масової інформації та маркетингу (зв'язки з громадськістю, Інтернет-маркетинг, зв'язки зі ЗМІ, іміджева комунікація, просування, так звана Інтернет-індустрія), а також працювати у відділах кадрів, комунікації та інших відділах у галузі брендування роботодавців, управління інформацією, організації та координації віддаленої роботи "- інформує доктор Барбара Пшивара.

Університет WSIiZ пропонує два напрямки навчання:
- Соціальні медіа та контент-маркетинг у бізнесі - спеціальність, що охоплює питання у галузі використання соціальних медіа в діяльності компаній, як з точки зору маркетингу, так і управління спільнотою, у формуванні іміджу, бренду, веденні бізнесу в Інтернеті, створенні різних типів контенту для того, щоб завоювати постійну групу клієнтів, будуючи з ними тривалі стосунки, використовуючи сучасні комунікаційні технології;
- Цифрова організація - спеціалізація, яка готує фахівців у галузі сучасних комунікацій з використанням Інтернет-технологій, застосовується як при контактах із замовниками, так і для управління внутрішніми комунікаціями в організації, а також підготовка фахівців у галузі проектування систем онлайн-зв'язку.

Практичні переваги, або чому варто вивчати цифрові комунікації в UITM?
Заняття в галузі цифрових комунікацій будуть проводитись із представниками "великого бізнесу" та практиками використання нових технологій. Цифрове спілкування - єдиний в регіоні курс, який дозволяє отримати практичні знання в галузі спілкування в цифровому світі бізнесу. Під час навчання студенти зможуть вдосконалити свої лінгвістичні навички завдяки обов’язковому курсу ділової мови, а на останньому курсі навчання обрані предмети будуть викладати англійською мовою.

Якщо Ви вирішили отримати сучасні цікаві професії - звертайтесь до нас:

Тел. +38050 3900780, [email protected]

Комментарии закрыты.